مصرف نکردن گوشت قرمز باعث بروز پرسشها و اختلالاتی در فرد میشود، ولی خوردن بیش از اندازهی این گوشت نیز باعث بروز بیماریهای خطرناک میشود.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیکگروه علمی پزشکی کلوب خبرنگاران؛ دانشمندان دریافته اند که مصرف گوشت قرمز شانس مبتلا شدن به بیماری آلزایمر، دیابت، بیماری قلبی و عروقی و سرطان را زیاد کردن می دهد.
عبارات مهم : بیماری
گوشت گاو و گوشت بره خطر ایجاد سکته مغزی، عفونت های کلیوی و کبد و بیماری های ریوی را در افرادی که بیش از حد از این گوشت ها استفاده می کنند زیاد کردن می دهد، ولی کسانی که از گوشت مرغ و ماهی استفاده می کنند نسبت به بقیه افراد ۲۵ درصد شانس مبتلا شدن به این امراض در آن ها کم کردن می یابد.
استفاده از رژیم غذایی غربی خطر مبتلا شدن به بیماری نقرس را در فرد ایجاد می کند و در واقع این بیماری نوعی از آرتریت محسوب می شود که نیم میلیون از بزرگسالان را در انگلستان را تحت تاثیر قرار می دهد، ولی با این حال می توان با رژیم غذایی غنی از میوه، سبزیجات، آجیل، غلات سبوس دار از این بیماری جلوگیری کرد.
تحقیقات نشان می دهند رژیم غذایی سالم باعث می شود که سطح اسید اوریک پایین آید و در نهایت از بروز بیماری نقرس جلوگیری می شود.
محققان مریلند در موسسه ملی سرطان بر روی ۵۳۶ هزار نفر از زنان و مردان بین ۵۰ تا ۷۰ سال به مدت ۱۶ سال تحقیقاتی را انجام دادند و به این نتیجه رسیدند، افرادی که گوشت قرمز مصرف می کنند ۲۶ درصد شانس مبتلا شدن به بیماری نسبت به بقیه افراد در آن ها زیاد کردن می یابد.
مقادیر بالای آهن هم در گوشت قرمز باعث می شود که شانس بیماری را در افراد اوج ببرد.
همچنین نیترات و نیتریت موجود در گوشت قرمز خطر ایجاد سرطان های متفاوت را در بدن افراد زیاد می کند.
انتهای خبر /
واژه های کلیدی: بیماری | جلوگیری | استفاده | مبتلا شدن | رژیم غذایی | گوشت قرمز | نقرس | گوشت گاو
دانلود فایل ها
نمایش لینک های دانلود غیر مستقیم
زمان انتظار: 98 ثانیه .
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...